Hirdetés
Hirdetés

A szabadba, ki!

SZERZŐ: DiningGuide
2016. március 23.
Aki megunta a húsvéti kötelező rokonlátogatást, az optimális esetben is legfeljebb közepes minőségű sonkák ipari fogyasztását és az azt követő, törvényszerű politizálást a távoli rokonokkal, illetve a jelen nem lévő családtagok kötelező kibeszélését, az vésse a naptárába április másodikát és harmadikát. És ha eljött az idő, induljon el Palkonyára, a Stílusos Vidéki Éttermiség Hú!Svét+7 programjára.
Hirdetés

Látszólag semmi különös nem lesz, csak piknik, jó levegő, családi programok, régi sváb receptek és kulináris séta. Ám ha közelebbről megnézzük a programot, fel fog tűnni, hogy a magas minőséget szívélyességgel ötvöző Stílusos Vidéki Éttermiség oszlopos tagjai terítenek asztalt ezen a tavaszi napon a Villányi borvidék egyik legszebb falujában. Egy helyen egy csomó isteni étel. Amiért egyébként képesek lennénk az országot is bejárni – de jelen esetben elég lesz egy borospohárral a kézben sétálni az egyutcás falucska hangulatos pincesorán.
A SVÉT­tagok mellett április 2­3­-án Nemesvölgyi Attila sonkaszeánsszal készül, melyben a szereplők a hazai parasztsonkák és füstölt tarják mellett spanyol Serrano és Iberico, olasz Pármai és San Daniele vendégművészek lesznek. A Nóra Porta hozza a tőle megszokott kiváló süteményválasztékot, ami nem házias, hanem egyenesen házi.
Bemutatkozik Pauli Zoltán helyi lakásétterme, a PalKonyha, lesz réteshúzás, raklett party és debütál a Palkonya Burger. Aki pályaszállást szeretne,csipkedje magát, mert bár a faluban számos helyes vendégház működik, ezek befogadóképessége és a húsvéti gasztrobuli látogatószáma úgy aránylik egymáshoz, mint egy tüsszentés az Etna kitöréséhez.
Részletes program és kóstolókupon ­vásárlás itt.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram