Hirdetés
Hirdetés

Óvatos újjáéledés a topkategóriában: hétfőn kinyit a St. Andrea

SZERZŐ: DiningGuide
2020. június 12.
Budapest belvárosában a topéttermek egyelőre csak nagyon óvatosan reagálnak az újranyitás lehetőségére. A St. Andrea lép: jövő hétfőn, június 15-én újra ebédelhetünk és vacsorázhatunk az ország egyik legjobb éttermében.
Hirdetés

Alkalmazkodva az éttermi újranyitások menetéhez, elsőként a St. Andrea Skybart nyitották meg, ahol szerdán, csütörtökön és pénteken 12-től 15 óráig pop-up üzleti ebéddel is várnak, hétvégére pedig 10 és 14 óra között rooftop brunchot hirdettek. A Vörösmarty téri tetőteraszbár után pedig jövő hétfőn az étterem is megnyílik.

A Voltunk. Vagyunk. Leszünk.-szlogennel köszönnek be újra, és az elmúlt öt év legkedveltebb St. Andreás ételeivel találkozhatunk a megújult étlapon.

A Standon kívül a többi belvárosi topétterem egyelőre hallgat. A 2020-as Dining Guide TOP100 Étteremkalauz által listázott éttermek élbolyából az Arany Kaviár, SALT, Textúra, Platán, Kistücsök és az Olimpia nyitott ki, a Mák Bisztró pedig a Balatonon pop-upol nyáron. Várjuk a többi nagy visszatérőt is!

Várunk vissza, Costes, Onyx, Babel, Costes Downtown, Borkonyha, Pasztell, Fricska Gastropub, Anyukám Mondta, Salon és a többiek!

Olvassa el kapcsolódó írásunkat is!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram