Hirdetés
Hirdetés

A neves színész (és gourmet) a World’s 50 Best Restaurants díjátadó idei konferansziéja

SZERZŐ: DiningGuide
2022. július 13.
Szép jubileum: Stanley Tucci leigazolva.
Hirdetés

A díjátadóra idén 20. alkalommal kerül sor július 18-án, hétfő este a londoni Old Billingsgate Marketen. Ahogyan arról korábban mi is hírt adtunk, a gála helyszínét az ukrajnai háború kitörése után költöztették át Moszkvából Londonba az év elején.

Stanley Tucci multifunkcionális alkotó és igazi sztár a tengerentúlon. Színész, tévés személyiség, producer, aki néha forgatókönyveket is ír. Jól ismert figura, akinek igen hosszú a filmes listája, az Ördög Pradát visel vagy Miami Vice-epizódoktól a Beethovenen át a Transformersig számtalan népszerű sorozatban és mozifilmben bukkan fel jellegzetes figurája. A CNN megbízásából olasz gasztrokalandra hívott, most pedig a World’s 50 Best Restaurants díjátadó szerkesztői adják a New York-i születésű, anglomán és grafomán színpadi embernek a konferanszié szerepét a jubileumi eseményen.

Hirdetés

Ahogy Tucci neve is elárulja, olasz származású, egész pontosan calabriai a családja, bár ő ízig-vérig amerikai. Tucci családja élt Firenze környékén is egy rövid ideig, egyik filmszerepében egy olasz bevándorlót játszik, aki testvérével együtt New Yersey-ben nyit éttermet. A színész saját szakácskönyvet is megjelentetett már, így a gasztronómiához és Olaszországhoz is jó pár erős szál köti.

A műsor és az eredményhirdetés online is követhető majd.

Forrás

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram