Ismerős kép és téma az amerikai Eater címoldalán: az egyik legjelentősebb online gasztronómiai magazin a Costes Dowtown budapesti óriáskeréken feltálalt menüjéről cikkez. Minden bizonnyal a Reuters hírügynökség által megjelentetett anyagnak köszönhetően foglalkozik a nemzetközi sajtó Gerendai Károlyék pop-up vacsorájával.
Amerikában pörgött a hír: az Eater magazinon kívül a Business Insider, a New York Post, a U.S. News, az Inquirer, a Fox News és a Thrillist is megírta a Budapest Eye kabinjaiban adott különleges, Michelin-csillagos vacsorát.
Úgy tudjuk, ha sikert arat a kezdeményezés, folytatnák ezt a vonalat és tavasszal, nyáron ismét étteremmé változik majd az óriáskerék.
A kabinok fűtetlenek és ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, így arra kérik a vendégeket, hogy megfelelő öltözetben érkezzenek az exkluzív alkalomra. Az októberi esték természetesen egy kabátban, bélelt cipőben, sállal a nyakban még bőven vállalhatóak, ezért is döntöttek úgy, hogy kihasználják ezt az őszi alkalmat – írtuk múlt heti cikkünkben.
„Talán mire Magyarországon ismét meleg lesz, az amerikaiak is újra repülhetnek Európába..." – fejezte be az Eater újságírója a cikkét, és mi sem fogalmazhattunk volna optimistábban.
Az óriáskerekes eseményen már túlvagyunk, de
a Michelin-csillagos Costes Downtown másik exkluzív ajánlata továbbra is elérhető.
Egy angol nyelvű videós beszámoló az estről:
Olvassa el kapcsolódó írásunkat is!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.