A szépen sikerült tányéron a kacsamájon kívül somkrém és sült szeletelt sombogyó található, valamint sószilánkok – a hatputtonyos tokaji aszú pedig a Béres Pincészettől származik. Jahni László séf kreációja az egyik a 20 magyar étterem fogása közül, amelyek a gasztronómiai társulás keretében két kiváló minőségű alapanyagból, kacsamájból és hatputtyonyos tokaji aszúból készítettek önálló fogást a Made in Hungary égisze alatt.
A Michelin-csillagos olaszországi étterem, a La Subida a balatonszemesi Kistücsök úgynevezett testvérétterme, rendszeresen szerveznek közös vacsorákat. Legközelebb 2019. március 25-én utazik ki a Kistücsök csapata egy vacsora erejéig Cormonsba, ahol az előétel ez a sommal, kacsamájjal és tokajú aszúval készüt fogás lesz.
Kíváncsian várjuk a továbbiakat!

A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.