Hirdetés
Hirdetés

A Kistücsök kacsamáj-aszú duójával debütál külföldön a Made In Hungary

SZERZŐ: DiningGuide
2019. március 8.
Nem sokáig váratott magára a Made in Hungary Top Gasztronómiai Társulás külföldi debütálása. Kereken egy hónappal a gasztronómiai kezdeményezés bejelentése után a Kistücsök olaszországi testvéréttermében mutatkozik be a Made in Hungary egyik fogása.
Hirdetés

A szépen sikerült tányéron a kacsamájon kívül somkrém és sült szeletelt sombogyó található, valamint sószilánkok – a hatputtonyos tokaji aszú pedig a Béres Pincészettől származik. Jahni László séf kreációja az egyik a 20 magyar étterem fogása közül, amelyek a gasztronómiai társulás keretében két kiváló minőségű alapanyagból, kacsamájból és hatputtyonyos tokaji aszúból készítettek önálló fogást a Made in Hungary égisze alatt.

A Michelin-csillagos olaszországi étterem, a La Subida a balatonszemesi Kistücsök úgynevezett testvérétterme, rendszeresen szerveznek közös vacsorákat. Legközelebb 2019. március 25-én utazik ki a Kistücsök csapata egy vacsora erejéig Cormonsba, ahol az előétel ez a sommal, kacsamájjal és tokajú aszúval készüt fogás lesz.

Kíváncsian várjuk a továbbiakat!

A Kistücsök kacsamáj-aszú duója
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram