Hirdetés
Hirdetés

A jótékonysági főzést az ünnepekre átvállalta a Stand25

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 9.
Mind helyszínben, mind pedig szakemberben kisegíti Szulló Szabina, Széll Tamás és a Stand25 munkatársai az ünnepnapokon nehezített helyzetben zajló főzést.
Hirdetés

Az előzetes ígéreteknek megfelelően a mentőszolgálat és a kórházi dolgozók részére főzés viszont nem állhat le, ezért a közkedvelt budai étterem, személy szerint Szulló Szabina és Széll Tamás felajánlotta segítségét, és húsvétkor négy napon át vállalja a helyszín biztosítását, a főzést, valamint magát a kiszállítást is a kórházakba.

Nagypénteken, vasárnap, hétfőn és kedden tehát a Stand25 nyújtja az "ügyeletes" konyhát. Az étterem egyébként is működik és kiszállít az ünnepek alatt (húsvét hétfő kivételével), a neves séfpárosnak így lesz segítsége is az étterem csapattagjai személyében. Tiszteletreméltó vállalás, nem sokan áldoznák a teljes húsvétjukat arra, hogy önkéntesekként végigdolgozzák. 

Összefogással – egymásért!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram