Hirdetés
Hirdetés

A japán vintage képeslapok orientális nosztalgiája köszön vissza New York-ban | Postcard Bakery

2024. május 20.
A New York-i West Village szívében található Postcard Bakery egy igazi design gyöngyszem, amelyet a brooklyni Sarah Carpenter & Studio álmodott meg. A kialakítás során az inspirációt a japán vintage képeslapok szeszélyes eleganciája jelentette.
Hirdetés

A stúdió tervezési filozófiája a Postcard Bakery-t a retro báj és a modern vibrálás egyedülálló keverékével ruházta fel, olyan intim és hangulatos környezetet teremtve, amely magával ragadja az érzékeket. Az alkotók víziójának egy olyan enteriőr lett az eredménye, amely a dekadenciát és a vibrálást pasztell színekkel és bonyolult mintákkal igyekszik kiegyensúlyozni.

A pékség így kifejezetten figyelemfelkeltő és hívogató.

A pékség így kifejezetten figyelemfelkeltő és hívogató, középpontjában egy túlméretezett, ívelt üvegből és tükörből készült fém vitrin áll. Ez nem csupán a kulináris kínálatot emeli ki, hanem látványos kontrasztban áll a kiszolgáló területet beborító piros felülettel is.

Az ülősarokban található puha, steppelt ülőgarnitúrák ellensúlyozzák az élénk külsőt.

Az ülősarokban található puha, steppelt ülőgarnitúrák ellensúlyozzák az élénk külsőt, a barack és a sárga tompa árnyalatai pedig megnyugtató visszavonulást biztosítanak a vibráló pirostól megfáradt érzékeknek. A mintás falakat Yumeji Takehisa botanikus és geometrikus motívumai által inspirált, egyedi tölgyfa faragványok keretezik, ami fokozza a tér kapcsolatát az orientális történelmi örökséggel. A pékség nosztalgikus témájának egyedileg tervezett limezöld faburkolat ad kortárs, modern csavart.  

A mintás falakat Yumeji Takehisa botanikus és geometrikus motívumai által inspirált, egyedi tölgyfa faragványok keretezik.

Forrás: hypebeast.com

Borítókép: thespaces.com

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram