Hirdetés
Hirdetés

A Gerbeaud dobostortájával foglalkozott a CNN Travel

2019. január 10.
Ezt a Budapestet szeretjük mi látni. Persze, turisták tömegeit köszönhetjük a romkocsmaturizmusnak, ami a nyugati világból érkezőket minden bizonnyal az egykori keleti blokk különös romantikájával hatja át. Mégis jobb érzés azt látni, amikor egy ikonikus magyar desszertet méltó környezetben mutatnak be, tisztelettel a hazai cukrászati kultúra iránt.
Hirdetés

Niszkács Anna beszél, és a Gerbeaud műhelyébe is bebocsáttatást nyert a CNN utazó stábja. A nagy cukrászati klasszikusunk egy top minőségű konyhában készül, a gyönyörű, mélybarna csokoládéretegekkel és aranyló karamellréteggel készülő dobostortákat látva pedig eszünkbe fog jutni: no és mi mikor ettünk utoljára egy minőségi, kétkezi munkát dicsérő, igazi jó dobostortát?

Olvasta már interjúnkat Pintér Katalinnal és lányával, Niszkács Annával?

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram