Hirdetés

Ezt a Budapestet szeretjük mi látni. Persze, turisták tömegeit köszönhetjük a romkocsmaturizmusnak, ami a nyugati világból érkezőket minden bizonnyal az egykori keleti blokk különös romantikájával hatja át. Mégis jobb érzés azt látni, amikor egy ikonikus magyar desszertet méltó környezetben mutatnak be, tisztelettel a hazai cukrászati kultúra iránt.

Hirdetés

Niszkács Anna beszél, és a Gerbeaud műhelyébe is bebocsáttatást nyert a CNN utazó stábja. A nagy cukrászati klasszikusunk egy top minőségű konyhában készül, a gyönyörű, mélybarna csokoládéretegekkel és aranyló karamellréteggel készülő dobostortákat látva pedig eszünkbe fog jutni: no és mi mikor ettünk utoljára egy minőségi, kétkezi munkát dicsérő, igazi jó dobostortát?

Olvasta már interjúnkat Pintér Katalinnal és lányával, Niszkács Annával?

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS