Hirdetés
Hirdetés

A dögös olasz donna, aki irányba tesz mindenkit: Pasta Queent egyszerűen jó nézni

SZERZŐ: DiningGuide
2022. április 26.
Pasta Queen mottója: „Pasta, Drama, I am Italiana". Néhány Pasta Queen videó után már a fülünkbe cseng bevett zárómondata: „Just gorgeous."
Hirdetés

„Úgy nőttem fel, hogy szappanoperákat néztem a nagymamáimmal és a nagynénéimmel, és mindig mondom, hogy én szappanoperákban is álmodom. Az egyik kedvenc tevékenységem, hogy ezeket az álmokat életre keltsem, ahogy azt néhány videómban is láthatjátok."

Nadia Caterina Munno, azaz Pasta Queen maga az olasz donna, delejező tekintettel, rekedtes, erős hanggal, és (látszólag) mindig a teljes kiborulás szélén. Ha nem a vicces egyperces videóin szörfölünk, amikor például a sátán gyümölcsének nevezi a sajtos húsgolyó-átiratokat vagy 60 másodpercben megmutatja, hogyan kelthetjük olasz nő benyomását, még tanulhatunk is olaszul főzni-sütni tőle.

Hirdetés

Ilyen már csak az ember – a Homo Interneticus különösen –, szórakoztató nézni, ahogyan egy igencsak mutatós olasz donna vörös rúzzsal lelkesedik és kioktat, trükköket oszt meg és kiborul. Nadia Caterina Munno tésztát gyúr és bazsalikomot tép, kacsint és szörnyülködik, legfőképpen a TikTokon vírusként terjedő olasz recept "meghekkeléseken".

Fotó: www.thepastaqueen.cooking

A közösségi média platformokon márpedig dívik a klasszikus olasz ételek ötletesnek szánt újragondolása, amelyek a Pasta Queen csatornáján csak meggyalázott spagettiként vagy lasagna a pokolból címen fut.

Pasta Queen úgy beszél angolul, hogy a Nápoly melletti falucskában élő nagyanyja épp úgy megérti, mint a kezdő angoltanuló. Akcentusát szinte harapni lehet, és az itáliai sallangokon túl valójában tényleg tanít főzni, tisztelni az alapanyagokat, megosztja felmenői receptjeit, az egyszerű, mindennapi olasz konyha trükkjeit – és csak úgy ontja magából az itáliai életérzést.

Az biztos, hogy egy új színt hozott a gasztrovloggerek világába.

Fotó: www.thepastaqueen.cooking

Kellemes kikapcsolódást!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram