A francia cukrász az alábbi jelszavak mentén keresi leendő kollégáit: minőség, kreativitás, a részletekre való odafigyelés, precizitás és folyamatos fejlődés. A nyílt napot a Gabriel Pavillonban rendezik meg, ami mondhatni már önmagában élmény, ugyanis így fest az épület.
Nem csupán cukrász, hanem egy egész sor pozíció betöltésre vár a baristától a főpincéren és az értékesítőn át az ügyfélszolgálati menedzserig. A beosztásokat és szerződéseket illetően is többféle konstrukcióra nyitottak a határozott idejű megállapodásoktól az állandó szerződésekig, továbbá a gyakorlati idejüket töltő fiatalokat is várnak.
Nagy vonzerő lehet sokaknak, hogy a Pierre Hermé márkanév négy kontinensen ma már több mint 50 üzlettel van jelen, ennek megfelelően nem csak franciaországi lehetőségeket jelent az ajánlat. Előzetes rostálás nincs, tehát minden regisztrált jelentkezőt várnak az 1998 óta párizsi székhellyel, nagyvállalatként működő cég munkatársai október 21-én.
Ide várják a jelentkezéseket: e-mail cím.
Helyszín: Gabriel Pavillon, 75008 Pározs, Gabriel avenue 5
Időpont: 2019.10.21., hétfő 10-19 óráig
A továbbiakért kattintson ide, lefelé görgetve megtalálja a nyílt napot.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.