Hirdetés
Hirdetés

A Borkonyha Londonba látogat

SZERZŐ: DiningGuide
2016. január 7.
Sárközi Ákos, a Michelin-csillagos Borkonyha étterem séfje február 3-4-én kiköltözteti a kortárs magyar gasztronómiát Londonba, az összművészeti műhelyként funkcionáló House of Vans-ba, ahol nem kisebb séf lesz a jobbkeze, mint Bicsár Attila.
Hirdetés

"Szeretem az ilyen felkéréseket, mert izgalmas dolognak tartom. Anno a dániai szereplés is nagyon jól sikerült. Az utazásokkal nyitott vagyok, engem is épít, fejleszt és nem utolsó szempontként, a Borkonyha neve is terjed a világban. Manapság nem csak séf az ember, hanem egyben reklám arc is. Így a marketing nagy részét is én viszem" - nyilatkozta Sárközi.
Hogy mit kapnak a vendégek 59 fontért – borok nélkül -?
Ropogós kacsamájat, cékla textúrákkal
Csicsóka krémlevest, pácolt szivárványos pisztránggal
Friss halat Billingsgate üzletből, hozzájuk lencsét, chorizo ​​mártással
Szarvas bélszín banántortával és zellerrel s végül túró mousse-t, joghurttal és körtével.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram