Hirdetés
Hirdetés

A Bocuse d'Or eredményhirdetésig... Íme, mind a 24 ország hústálja!

SZERZŐ: DiningGuide
2019. január 30.
Tegnap és ma is tizenkét-tizenkét nemzet csapata versenyzett. Lássuk az egyik főattrakciót, a hústálakat!
Hirdetés

A hústál kötelező alapanyaga a csontos borjúkaraj (5 csonttal), azonban újszerű kihívás, hogy az ételhez a csontot is fel kell használni, sőt, együtt is kell főzni vele. A hivatalos, lyoni Bocuse d'Or sajtótájékoztatón Regis Macron elmondta, "itt az alkalom, hogy egy klasszikusból igazi mestermű szülessen". Azt kérte a versenyzőktől, hogy okozzanak meglepetést, és azt is hozzátette, hogy az idei téma igen nagy kihívás, hiszen a csonttal együtt kell elkészíteni a húst. Ez a Bocuse d'Or történetében is újdonság – olvashatjuk a Magyar Bocuse d'Or Akadémia honlapján.

A magyar csapat hústálja / Forrás: Bocuse d'Or
A legjobb hústál díj győztese: Finnország / Forrás: Bocuse d'Or
Franciaország / Forrás: Bocuse d'Or
Belgium / Forrás: Bocuse d'Or
Szingapúr / Forrás: Bocuse d'Or
Kína / Forrás: Bocuse d'Or
Olaszország / Forrás: Bocuse d'Or
Amerikai Egyesült Államok / Forrás: Bocuse d'Or
Argentína / Forrás: Bocuse d'Or
Norvégia / Forrás: Bocuse d'Or
Chile / Forrás: Bocuse d'Or
Izland / Forrás: Bocuse d'Or
Brazília / Forrás: Bocuse d'Or
Kanada / Forrás: Bocuse d'Or
Nagy-Britannia / Forrás: Bocuse d'Or
Dánia / Forrás: Bocuse d'Or
Marokkó / Forrás: Bocuse d'Or
Svédország / Forrás: Bocuse d'Or
Svájc / Forrás: Bocuse d'Or
Ausztrália / Forrás: Bocuse d'Or

 

Japán / Forrás: Bocuse d'Or
Dél-Korea / Forrás: Bocuse d'Or
Thaiföld / Forrás: Bocuse d'Or
Szingapúr / Forrás: Bocuse d'Or
Tunézia / Forrás: Bocuse d'Or
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram