Hirdetés

A Sophie & Ben Garden tulajdonosai július utolsó napján közölték a vendégekkel a bezárás okát – amit nem is túl nehéz kitalálni.

Hirdetés

“Sajnos a jelenlegi vendéglátóipari szakember hiány minket sem kímél, így a továbbiakban nem tudjuk azt biztosítani Nektek, amit elképzeltünk. Bezárunk. Köszönjük, hogy velünk voltatok!” – üzente Papp Viktor és Tatár György, és rokonszenves módon sok sikert kívántak a környékbeli vendéglátósoknak.

Sophie & Ben Garden Facebook

Az idén tavasszal ingatlanbérlési problémák miatt bezárt Káldy Gyula utcai Sophie & Ben Bistro után a Garden is megszűnik. A Hidegkúti úton üzemelt bisztró tavaly májusban nyílt, és hamarosan Buda egyik leghangulatosabb kerthelyiségeként és felkapott gyerekbarát étteremként tartották számon. A hamburgerekben erős Sophie & Ben brand Budán is hozta a papírformát: remek burgereikből kétszer annyi szerepelt az étlapon, mint klasszikus főétel.
Sophie & Ben Garden Facebook

A beltéri részen és a kerthelyiségben összesen több mint 100 fő vendégül látására alkalmas, zöldövezeti, szuperhangulatos helyszín most új üzemeltetőjét keresi.
Sophie & Ben Garden Facebook

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS