Hirdetés
Hirdetés

A 2021-es Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála képekben

SZERZŐ: DiningGuide
2021. július 20.
Idén kivételesen nyáron tudtuk megrendezni a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, amelynek ismét a budai Várkert Bazár nyújtott otthont. Képes beszámolónk a ceremóniáról és az azt követő pillanatokról.
Hirdetés

Fotók: Schumy Csaba

Eső előtt, eső után.

Kapunyitás előtt.

...és után.

A Dining Guide TOP100 Étteremkalauz szakmai főtanácsadója, Fausto Arrighi, a Michelin Guide Olaszország nyugalmazott igazgatója a színpadon.

Széll Tamás, Németh Balázs, a Porsche Hungária ügyvezető igazgatója és Szulló Szabina, a 2021-es Év Étterme Díj átadásakor. A STAND lett a rangsor első helyezettje is a pandémia utáni első gálán.

A STAND négyes.

Egy büszke Pesti István, a tatai Platán Gourmet és a 2021-es 3. helyezett étterem séfje a Dining Guide Az Év Vidéki Étterme Díjjal és Fausto Arrighivel.

A Johnnie Walker Életműdíjat idén harmadik alkalommal adtuk át: az elismerést László Árpád, a városligeti Robinson Étterem tulajdonosa érdemelte ki, és Gulyás Csaba, a Diageo Reserve márkanagykövete, párlatszakértője adta át.

Mede Ádám, a Laurel Budapest séfje a Kalumba Az Év Ifjú Séftehetsége Díj nyertese. A Laurel Étterem 9. helyezett az idei rangsorban.

A Dining Guide Floewater Fenntarthatósági Díját Tóth Szilárd, a SALT Budapest séfje Szabó Diánától a Floewater senior márkamenedzserétől vehette át. A SALT az országos rangsor 5. helyén végzett.

A Master Good Év Ígéretes Étterme Díját Bárány Péter adta át Szántó István séfnek. A világhírű étteremlánc első európai étterme, a Spago by Wolfgang Puck Budapest idén nyitott meg a Matild Palotában.

A Dining Guide az Unicum Barista az Év Szervizembere Díjat Bajusz Gergelynek, a miskolctapolcai Avalon Ristorante házigazdájának ítélte meg.

A Rosenstein Vendéglő idén duplázott: Rosenstein Róbert a Dining Guide Unicum Riserva Fair Play Díjat Balázs Pétertől, az Unicum senior márkamenedzserétől vehette át.

Rosenstein Tibornak a Törley Pezsgőpincészet Az Év Szerethető Étterme Díjat Gáncs Zoltán, a Törley Pezsgőpincészet gasztronómiai értékesítési menedzsere nyújtotta át.

Két Dudás egy gálán: Dudás Szilárd mögött Dudás Szabolcs, a XIXO Az Év Alternatív Vendéglátóhelye Díjat átadta Galántai György, a HELL Energy Magyarország kereskedelmi igazgatója.

Mihályi László, a váci Mihályi Patisserie cukrásza-tulajdonosa idén negyedik alkalommal vehette át az Év Cukrászdájának járó díjat.

Erdei János, a Pasztell Étterem séfje. Idén a dobgón végzett: az ország legjobbja lett a pesti gourmet étterem.

Rácz Jenő különleges koncepciójú fine dining étterme a negyedik helyen végzett, a Rumour by Rácz Jenő idén debütált a budapesti vendéglátásban.

A toplista 6. helyén a Textúra étterem végzett, Sárközi Ákos az étterem executive séfjeként vehette át a díjat, ezúttal nem a Michelin-csillagos Borkonyha nevében.

Kanász László, az Arany Kaviár séfje. Az ország egyik legrégebbi gourmet étterme óriásit javított idén.

Éva és Tiago Sabarigo, a budapesti Essência Restaurant tulajdonosai. Tiago Sabarigo korábban a Michelin-csillagos Costes Downtown meghatározó séfje volt.

Barna Ádám, az esztergomi Bistro42 étterembe átigazolt topséf. Idén a 11. helyen végzett.

Ismerős élethelyzetben Széll Tamás.

Pindroch Csaba színész, az est házigazdája.

Ernyey Béla színművész és Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa.

A STAND csapata.

Szini Béla vendéglátó üzletember és felesége, Tomán Szabina üzletasszony.

Gerendai Károly, a Rumor by Rácz Jenő, Lupa Beach, Szigligeti Várudvar tulajdonosa-társtulajdonosa, a Costes-csoport vezetője.

Sváby András médiaszemélyiség, az Ürömi Hütte tulajdonosa.

A Bestia: Wossala Rozina és kísérője.

Langer Gábor, a somlói Kreinbacher Birtok séfje.

Litkai Gergely, a Dumaszínház egyik alapítója.

Egy feltűnő jelenség, Lakator Márk stylist, volt éttermes.

Rácz Jenő és párja.

Csatasorban a top #1 csapata. STAND.

Szolgálatban a Spago.

Fekete-fehérben: Erdei János séf és munkatársai.

A Mihályi-féle legendás Dobos-desszertek, és a cukrász idén, a nyárra való tekintettel fagylalttal is készült.

Evés, ivás, kávézás.

Bringa is érkezett.

Gin nélkül manapság nem buli a buli.

Pindroch Csaba, az est házigazdája kávéval.

Sárközi Ákos kezéből egyenesen.

Előkészületben a Textúra.

Helló, Hungária.

Köszönjük a részvételt minden kedves vendégünknek!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram