Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új sorozatunk indul! Pacal és homár: Csomagolt szilva császárhússal

Ígértük, hát elindul a Dining Guide-on a Pacal és homár. Sebők Marcell egyben új szerző is a csapatban: ahogyan azt írtuk is róla, kísérletezik klasszikusokkal, fűszerekkel, belsőségekkel, szereti a hagyományosat – de nem az átlagosat. Igazán örül annak, hogy a magyar gasztronómia egy része fellendülőben van, bár tudja, hogy ízlések és pofonok csak hosszú évtizedek alatt változnak meg. Írni fog nekünk konyhai tapasztalatairól, könyvekről és filmekről, és közös étteremlátogatásokban is gondolkodunk vele. Következzen rögtön az első: átfőzött, kísérletező órák lenyomata a konyhából.

Tovább olvasok

A self-made milliomosok melegágya az Egyesült Államok. Ők azok, akik nem örököltek vagyonokat, alulról kezdték, és gyakran, ahogyan azt mondani szokás, egy garázsból nőtte ki magát a cégük – netán ők nőtték ki azt a vállalatot, ahol először kifutófiúként vagy mosogatóként dolgoztak, majd lépcsőről lépcsőre haladva átvették az irányítását.

Tovább olvasok
Hirdetés