Hirdetés
Hirdetés

60 perc a boldogság: már két jó vegán helyről is rendelhetünk

SZERZŐ: DiningGuide
2018. február 2.
Az ínyenc növényevők két biztos budapesti bázisa, a Great Bistro és a Vegan Love is bejelentette, hogy ezentúl kiszállítást is vállalnak. A kedvezményezett vegánok természetesen a főváros belkerületeiben élők. Avagy házhoz jön a vegán bisztrókonyha és a "junkfood" is.
Hirdetés

Stőhr Gréta 2016-ban nyitotta meg barátságos ételbárját Budapest belvárosában, a Bank utcában. Az Arany János utcai metrómegálló és a Szabadság tér felől is megközelíthető éttermet hamar felfedezte a környék: a 100%-ig növényi alapanyagokból dolgozó és teljesen gluténmentes (!) konyhát vivő helyen ebédidőben gyakran kígyózó sorok fogadnak, hiszen náluk a "mentes" címke a vendégkör nagy örömére nem ízmentességet takar. A pasztellszínű és egyszerűen cuki Great Bistróban reggeliket, ebédmenüt, azután à la carte ételsort kínálnak.

Great Bistro Facebook


A Netpincérrel összeszövetkezett vegán étterem a teljes à la carte menüsort kínálja házhoz szállításra is. Így még az is tehet egy próbát a növényi "baconropogóssal", a vegánra hangolt görög levessel, a rizses avgolemonóval vagy a kikacsintós elnevezésű Bounty Hunter desszerttel, aki egyébként nem merészkedne el a kis vegán birodalomba. A kínálat itt elérhető.

Great Bistro Facebook


Előételek 1800 Ft-tól, levesek 1400 Ft-tól, főétel 2500 Ft-tól, desszert 1800 Ft-tól kapható. Házhoz szállítást csak vacsoraidőben, a hét négy napján, szerdától szombatig 17 és 21 óra között vállalnak.

Great Bistro Facebook


A Vegan Love egy igazi zöld megoldást kínál az otthon/munkahelyen/egyebütt megéhezett növényevőknek. Tőlük a Hajtós Pincér bringás futárai kerekeznek házhoz. Egyelőre 6-féle hamburger (a BBQ Veg Chick'n, Vegan BBQ Tofu, Jucy Lucy, Mexikói, Édesburgonyás és Köleses Brokkoliburger), 2-féle hot-dog, 2-féle saláta, a híresen jó sült édesburgonyájuk és burgonyájuk, a gluténmentes Mac 'n' Cheese és a nemrég debütált fánkok elérhetők. Ők 350 Ft-os szállítási díjat számolnak fel, és ezen a körön belül lehet rendelni tőlük.
Mindkét helyen 60 perces kiszállítási időt ígérnek.

Vegan Love Facebook

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram