Hirdetés
Hirdetés

5 Instagram oldal tortaimádóknak

SZERZŐ: DiningGuide
2016. október 26.
Az Instagram tele van szebbnél szebb tortákkal, ezekből választottunk ki hetet, a teljesség igénye nélkül azoknak, akik hisznek abban, hogy a tortakészítés művészet.
Hirdetés

@aalexahorvath
Horváth Alexandra torta dekorátorként aposztofálja magát, teljes joggal. Az ő kezéből kerülnek ki az Egy Csipet Torta gyönyörű, és valóban formabontó tortái. Kedvencünk a betonhatású torta, de érdemes szemezgetni az oldalom, mert minden szezonnak megvannak a maga gyönyörűségei.


@cakeporm
Ez egy gyűjtőoldal, ahova a világ legszebb tortáit válogatják össze. A felhasználóknak nem kell mást tenniük, mint használni a cakeprom hashtaget (igen, m van a végén, nem n), és várni, hogy az oldal kezelői meglássák a csodát az adott tortában.

@pollykosheleva
Az orosz cukrásznő tortái trendkívüliek, szó szerint. Érdemes olvasni a képek alatti szövegeket is, mert minden tortának bemutatja a belsejét is, és nagy-nagy extraságok kerülnek terítékre. Van például kecskesajtos-mustáros torta, hogy csak a legextrémebbet említsük, de "hagyományos" édességek is. Orosz nyelvtudás előny, ugyanis néha elfelejti angolul is odaírni a részleteket.

@pettlecakes
Az ausztrál desszertkészítő nem aprózza, egy egész catering cég épül a munkásságára. Hulk zöld öklétől kezdve a Nutella-rajongók legszebb álmáig mindenféle csoda szerepel a kínálatban. Aki sokszínű szelekcióra vágyik nap, mint nap, ne hezitáljon, kövesse a profilt.

@soocake_ully
A koreai tortakészítő 2012 óta kápráztat elsősorban virágos-romantikus tortáival. Aki a virágot szereti...az előfordul, hogy giccses tortát készít, a szöuli mester azonban soha sem esik ebbe a hibába.  Gyönyörű kreációit talán jobb is nézni, mint enni...egy ilyen alkotásba ugyanis nem szívesen vág bele az ember.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram