Hirdetés
Hirdetés

30 perc múlva kezdődik az online közvetítés: a jubileumi The World’s 50 Best Restaurants díjátadó

2022. július 18.
Vajon a ma esti díjátadón a világ legjobbja lehet-e a tavalyi 2. helyezett, a koppenhágai Geranium, vagy egy új étterem tör a lista élére?
Hirdetés

A nyitóképen a tavalyi győztes, a 3 Michelin-csillagos Noma csapata áll a 2021-es gálán

20. alkalommal kerül sor a szakmailag legelismertebb nemzetközi éttermi ranglista, a The World’s 50 Best Restaurants éves díjátadó gálájára és eredményhirdetésére. A ma esti rendezvényre idén az eredeti tervek szerint Moszkvában került volna sor, de a külpolitikai események hatására a szervezők megváltoztatták a helyszínt, és a legelső The World’s 50 Best Restaurants gálához hasonlóan Londonban kerül sor a nívós eseményre. A díjátadót valós időben online követhetjük.

Nézze meg a 2021-es éttermi ranglistát, élen a Nomával!

„Tegnap este a kulináris világ krémje gyűlt össze a londoni Mandarin Orientalban, a Dinner by Heston Blumenthal étteremben, a S.Pellegrino & Acqua Panna által szponzorált 2022-es The World's 50 Best Restaurants eseményi előtt megrendezett éves séf-ünnepségen" – közölték a szervezők. Vasárnap tehát a Dinner by Heston Blumenthal étteremben gyűltek össze a gasztronómia nagyjai. A brit séf étterme, a The Fat Duck a The World’s 50 Best történetének elején a világ legjobbja is volt.

Hirdetés

A rendezvényre a történelmi Old Billingsgate Marketen kerül sor. A helyszín a világ legnagyobb halpiaca volt egykor, a 19. században. A gasztronómiai találkozó és díjátadó a nemzetközi éttermi szakma csúcsteljesítményeit nyújtó személyiségeit vonultatja fel színpadán.

A ma esti, jubileumi díjátadó azért is különleges, mert egy filmsztár, a színész és közismert ínyenc, Stanley Tucci lesz az esemény házigazdája.

The World’s 50 Best Restaurants idei díjátadóját az alábbi linken élőben lehet követni 21.30-as kezdettel:

 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram