Hirdetés

Három Michelin-csillagos séffel erősíti idén a Dining Guide az étteremtesztelői csapatát, újdonságként pedig a hazai étterembe járó közönség véleményére is kíváncsi az ország legrangosabb étteremkalauza: keresik a magyarok kedvenc budapesti és vidéki éttermét, valamint cukrászdáját.

Hirdetés

Javában zajlanak a 2019-es Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz tesztelései. Az elmúlt fél évben a hazai tesztelők munkája nyomán megszületett az országos legjobb 20 étterem listája. A finalisták között a végső sorrend felállításához pedig immár több éves hagyománynak megfelelően nemzetközi zsűrit kért fel a Dining Guide.

A napokban érkeztek Budapestre a külföldi szakemberek, köztük egy neves 3 Michelin-csillagos séffel, hogy az étteremtesztelések utolsó fordulóinak elvégzésére. A nemzetközileg is elismert séf és szaktekintély kilétére a tesztelői munka befejeztével derül fény, ezzel is őrizve az étteremtesztek függetlenségét.

A séfek és szakemberek mellett a közönség véleménye is számít

Idei újdonság, hogy a Dining Guide a hazai étterembe járó közönség véleményére is kíváncsi. 2019-ben először szavazásra bocsátja a magyar közönség kedvenc fővárosi, illetve vidéki éttermét, valamint a legjobban szeretett cukrászdáját. A közönségszavazás hamarosan indul – érdemes lesz figyelni a Diningguide.hu oldalát. Értékes nyereményekkel is ösztönözzük majd OIvasóinkat a voksolásra!

A Dining Guide életében 2015-ben lezajlott tulajdonosváltás komoly megújulást hozott az étteremkalauz történetében. Az új kiadó egy egységesített és minden eddiginél nagyobb objektivitásra törekvő szempontrendszer alapján értékeli az éttermeket. A tesztelések anonim módon zajlanak, szigorúan olyan tesztelők közreműködésével, akik széles körű éttermi tapasztalatokkal bírnak, viszont nincsen érdekeltségük a hazai gasztronómiai életben, nem aktív séfek vagy étteremtulajdonosok, nem gasztronómiai tanácsadók vagy bloggerek.

A Dining Guide büszke rá, hogy az étteremkalauz szakmai elfogadottsága és fogadtatása a közönség körében évről évre javul, köszönhetően a letisztult értékelőrendszernek, valamint az egyre komolyabb nemzetközi szaktekintélyeket is “munkába állító” étteremteszteléseknek.

A Dining Guide Év Étterme Gálára idén február 25-én kerül sor. A 2019-es Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz február 26-tól országos terjesztésben kapható az újságárusoknál!

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS