Hirdetés

Sülnek a fánkok, kuglófok, megláthatjuk, hogy tényleg olyan bonyolult a mille-feuille készítése. Kulináris workshopokat ajánlunk.

Hirdetés

A Panificio il Basilico sorozattal készül. A Király utcai étterem-pékség-delikáteszüzletben január 14-én, szombaton kuglóf, farsangi fánk és más kelt tészták készülnek. Aki lemaradna a holnapi fánkozásról, de szereti a Panificio pékáruit, ugyancsak csoportos műhelymunka keretében süthet kenyeret Szabadfi Szabolcsnál februárban, a téma a fehér- és a félbarnakenyér lesz. Márciusban húsvéti finomságok sülnek majd – bármit is jelentsen az.
A francia sütik szerelmeseit elkényezteti most év elején a L’École de Grande Pâtisserie. Január 17-e esti workshopjukat ajánljuk a MOM mellett, a tavaly már egyszer sikerrel zajlott Mille-feuille kurzust. Kiderül, hogy a sütinek (és a cukrászdának) csak a neve bonyolult-e, vagy elkészíteni is. A ropogós leveles tészták közé frissen főzött vaníliakrém kerül, amely a most divatos matchától zöldül majd be, a mű tetejére pedig csokikrém kerül. Aki itt megtanulja a francia finomság elkészítését, nagyot arathat vele egy-egy vendégség alkalmával.
 

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS