Hirdetés
Hirdetés

Idén a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest is egyesítette erőit a UNICEF Hungary-vel, és egy különleges partyt is adott ennek örömére vadonatúj esemény helyszínén, az összevont Andrássy és Zrínyi Passage-on. “A karácsony a családról szól, az otthon melegéről. Különösen a gyerekeknek fontos és varázslatos időszaka ez az évnek – mondja Yves Giacometti, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest general managere. – Ezért döntöttünk úgy ebben a karácsonyi szezonban, hogy partnerségre lépünk az UNICEF-fel, a szervezettel, amely az elmúlt 70 évben 180 országban segítette a gyerekeket.”
Az UNICEF minden évben november 20-án ünnepli a Gyerekek Napját, ezen a napon világszerte a kicsiké a főszerep, hogy felhívják a figyelmet azon gyerekekre, akiknek senki nem hallja a hangját, akiknek nincs esélyük iskolai képzésre, és akikre senki sem vigyáz.
A már említett eseményen az UNICEF felállított egy exkluzív pop ip boltot is, és egy néma aukcióra is sort kerített. Az est fénypontjaként színpadra állt a Magyar Állami Operaház gyerekkórusa.
A partnerség persze nem áll meg ennyiben. Aki csatlakozni, segíteni szeretne, ITT tájékozódhat.
 

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS