A Törley Pezsgőmanufaktúra kertjében rendezett első Buborék Brunch-ra mintegy 250-en voltak kíváncsiak, és a késői reggeli három órai zárásakor sem volt még üres a helyszín.
Reggel kilenc órától volt meghirdetve az esemény, és a nemzetközi példákkal ellentétben nem csak déltől gyűltek a vendégek, hanem már tíz órától brunch-oltak a Budafokra érkezők.
Volt, aki az előző szombati Múzeumok Éjszakájáról, és olyan vendég is volt, aki Szegedről érkezett.
A pezsgős reggelikért hat budapesti vendéglátó felelt: a kultikus KicsiZso reggeliző-kávézó, a belvárosi Mokka Cukka, a két budai helyszínen is működő Zërgë és Wömbät, valamint a vadszalámi és kolbász kérdésben iránymutató Venison Gusto Premium Smoked Products.
Kellemes teltház volt az árkádok alatt és előtt, kint, a babzsákokon és a füvön ülve is.
A Buborék Bárban Hungária pezsgőt, Törley Francois-t, Törley Méthode Traditionnelle-t és champagne-t is kértek a vendégek.
Lőrincz György a Venison Gusto Premium Smoked Products standját képviselte.