Hirdetés
Hirdetés

Új kihívásokra vágyik a gasztronómiában, és felvillanyozza az arisztokrácia diszkrét bája? Itt a lehetőség, hogy szakácsnak álljon II. Erzsébet angol királynőhöz, a Buckingham-palotában. Az álláshirdetésre január elsejéig lehet jelentkezni.
A palotában jelenleg egy úgynevezett Demi Chef De Partie pozíció betöltetlen, vagyis egy konyhai részleg vezetőjének helyettesét keresik. A hirdetés szerint a feladat klasszikus és modern ételek készítése, amelyeket a királynő által adott társasági eseményeken szolgálnak fel az illusztris vendégeknek.

Fotó: royal.uk

Bár idomulni kell a királyi udvar feszes időrendjéhez, unatkozni biztosan nem fog a kiválasztott szakember: a konyha több részén is bizonyítania kell. Természetesen egy bentlakásos pozícióról van szó: a jövőbeli alkalmazottnak a palotában kell élnie, illetve alkalomadtán más királyi rezidenciákon is igényt tarthatnak a szolgálataira.
Ha csak az anyagiak motiválnák a jelentkezést, nem ez az álommunkahely: a fizetés mindössze évi 20 ezer font, vagyis kb. havi 585 ezer forint. (Ha a Caterer.com nevű gasztronómiai portál adatait nézzük, a brit országos átlag ebben a pozícióban több mint 22 ezer font.) Az étkezést ugyan fedezik, de a lakhatás költségeit utólag levonják az alkalmazott fizetéséből.
Pastry-chef a Buckingham-palotában / Fotó: royal.uk

Ha valaki úgy érezné, hogy séfkarrierjét a brit királyi családnál építené tovább, itt tud az állásra jelentkezni.
Forrás.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS