Hirdetés

Demó verziónak is nevezhetjük a ma esti vacsorakvartettet a Belvárosi Piacon. Az Eat & Feel séfvacsorák sorozatának első eseményén végül négyféle vacsora közül lehetett választani: Szabó Győző Steamboo-ja, az Arany Kaviár kistesója, a MoszkvaTér Bisztró, valamint a Haxen és a Société Demo séfjeinél lehet vendégeskedni.

Hirdetés

Jól látható, hogy nem a “nagy éttermek nagy neveit” mozgatja meg a rendezvény (kezdetben legalábbis), hanem a szélesebb rétegek számára elérhető helyekkel indulnak. A koncepció így hangzik: “Kis létszámú, különleges eseményeket szervezünk, ahol a séf barátként üdvözöl asztalánál. Beszélget, sztorizik, nevettet.” Ehhez persze kellenek a minderre megfelelő szakács személyiségek, hiszen a konyhákban általában nem a Szabó Győző-féle figurák jellemzőek, de mindenképpen figyelemre méltó a kezdeményezés.
A vendégeket ma Rácz Lilla és Latorczai László (Sauska) borászok fogadják, a Rácz Lilla Brut Nature pezsgővel.Eredetileg egyébként éppen dupla ekkorára tervezték az első rendezvényt, de végül Bíró Lajos, Szabadfi Szabolcs, Lakatos Márk és a Kandalló Market séfjei nélkül kerül sor a ma estére.
Ha az esemény jól sikerül, és működik az elgondolás, legközelebb ősszel jelentkezik az Eat & Feel. Ebből a kezdeményezésből akár ki is sülhet valami jó.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS