Hirdetés
Hirdetés

Miami a Kollázsban: Különleges születésnap vendégbarát árakon, az USA déli ízeivel

SZERZŐ: DiningGuide
2020. július 2.
Az idei nyár nem kedvez a tengerentúli utazási terveinknek, a Kollázs viszont több világvárost is Budapestre invitál egy-egy tematikus nap erejéig. Sok magyar vendéget szólított meg a Kollázs-születésnapot ünneplő Párizsi randevú, ezen a hétvégén pedig Miami a díszvendég.
Hirdetés

A világ 47 országában jelenlévő luxusszálloda-lánc az elkövetkező hetekben a "világot" szállítja Budapestre. A franciás hangulatban telt Kollázs-évforduló után az Amerikai Egyesült Államok születésnapja következik, egy egésznapos party keretében. Megkapó gesztus ez a kanadai tulajdonosú hotelóriástól, látva az Amerikában jelenleg zajló eseményeket.

Július 4-e, szombaton már déltől éjszakába nyúlóan várják a vendégeket a Trip to Miami eseményre, ahol rumos koktélokból és bárételekből nem lesz hiány, Győrffy Árpád séf pedig az USA déli államainak jellegzetes ízeit idézi meg menüjében (itt írtunk a cajun és a kreol konyháról!).

Az ötcsillagos szálloda éttermében kínált menü 5900 forintos ára pedig azokat is a Kollázsba csábíthatja, akik korábban ritkán jártak a Gresham Palotában.

Délután latin-amerikai élőzenével, este DJ-szettekkel teszik teljessé az élményt.

Fotó: Kollázs Brasserie & Bar

A Kollázs executive-chefje tőle szokatlan ízvilágba kalauzol, habár a homár és a homár bisque Győrffy Árpád korábbi remeklései közé tartozik. Izgalmas lesz az amerikai comfort foodokat az ő keze alatt kóstolni.

Győrffy Árpád séf 3-fogásos július 4-ei menüje:
  • Kukoricaleves homár popcornnal
  • Latin stílusú sertésborda mac&cheese-zel
  • Zöldcitromos pite
Fotó: Kollázs Brasserie & Bar

Hamarosan, július 14-én, kedden jelentkeznek a Franciaország nemzeti ünnepe alkalmából tartott Bastille Day esttel, a július 17-19-ei hétvégén pedig a Forma 1 "költözik" a Kollázsba.

KOLLÁZS Brasserie & Bar
Budapest V. kerület, Széchenyi István tér 5-6. (Zrínyi utca saroknál)

Időpont: 2020. július 4., szombat 12:00-01:00

A Trip to Miami Facebook-eseményhez itt lehet csatlakozni!

Olvasta már a Kollázs vezető sommelier-jével, Becker Gáborral készült interjúnkat?
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram