Hirdetés

Elsőre talán furcsának tűnhet a koncepció: kávézó és étterem az amerikai profi kosárlabdaliga, az NBA ihletettségében. Érdekes kísérlet, hogy az amerikai sportőrületnek szentelt hely hogyan fog szerepelni az öreg kontinensen, az FC Barcelona szülővárosában.

Hirdetés

Idén ősszel Barcelonában nyílik NBA Café, és természetesen ne egy hagyományos kávézót értsünk alatta. Élményétteremre számíthatunk kiállítási tárgyakkal, szurkolóknak szánt termékekkel és a sportarénák hangulatát megidéző óriási képernyőkkel, amelyeken lassításban csodálhatjuk meg az NBA-játékosok elképesztő dobásait.
A 28 éttermet működtető spanyol AN Grup és a National Basketball Association, vagyis az NBA közös vállalkozása a forgalmas La Ramblán fog helyet kapni. Lázaro Rosa-Violán sztárbelsőépítész dolgozik az izgalmas, hatásvadász elemeket sem nélkülöző beltér kialakításán; az étterem kínálatában pedig a mediterrán konyha is képviseltetni fogja magát az amerikai grillspecialitások mellett.
Külön bájos, hogy a hely még szintén készülő honlapján már lehet regisztrálni, és az alapadatok megadása mellett kérik megjelölni, hogy melyik csapat szurkolója vagy.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS