Hirdetés
Hirdetés

Amikor Szulló Szabina és Széll Tamás eljött az Onyxból, azonnal elkezdődött a találgatás, hogy mi lesz most.
Mindenféle pletyka keringett a városban, egyesek többször az Október 6. utca környékén vélték látni a leendő séfeket üzletnézés közben, aztán Budán került szóba egy helyszín, szinte tuti befutóként. Közben megnyitott a Stand25, ami azóta is dübörög, és nagyon szeretik a vendégek, beleértve a külföldieket is, pedig – emlékezzünk rá – előszeretettel jósoltak neki rövid életet. Sőt, olyanok is akadtak, akik egyenesen felháborodtak azon, hogy Széll Tamás majd gulyáslevest kínál a piacon.

Mindeközben persze az is folyton ott volt a levegőben, hogy a Michelin-csillagot kiérdemelt első magyar séfek idővel tovább fognak lépni. Az viszont már közel sem volt biztos, hogy pontosan mit szeretne a nagy séfpáros.

Vajon hogy néz ki napjainkban az étterem, ahol Szulló Szabina és Széll Tamás olyan műhelymunkát végezhet, amilyenre mindig is vágytak?

Ha minden igaz, a terv már készen áll, és március vége felé megnyit az új étterem. Hogy hol? Az egykori LouLou, majd Márga Budapest helyén, a VI. kerületi Székely Mihály utcában.
Ha pontosak az információink, akkor a mi országos kalauzunk tesztelői már lemaradtak a lehetőségről, hogy a 2018-as Dining Guide Étteremkalauzban szerepelhessen az új hely (hiszen a mi teszteléseink januárban véget érnek). De az egyszer biztos, hogy 2018 első negyedévére van már egy fix programunk!

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS