Hirdetés

Jövőre szeretném kicsit felforgatni a szakmát” – mondta sokat sejtetően múlt év decemberében Korponai Péter, mi pedig illedelmesen kivártunk bő egy hónapot, hogy kíváncsiskodjunk nála. A nagy bumm még azon szervezési-tervezési fázisánál tart, hogy egyelőre még nem publikus, viszont nagyon is közügy Péter új megbízása!

Hirdetés

A fővárosban az elsők között felbukkanó igazi kézműves pékség, az à table! boulangerie – patisserie ma összesen hét üzlettel büszkélkedhet, köztünk franchise partnerekkel is. A Párizsra hangolt reggelizőhely- és pékséghálózat “központi üzletében”, a Retek utcában alkot Péter, aki az à table! cukrászdai kínálatának megújulásán dolgozik.

Valentin-napi készülődés – pkorponai / Instagram

Ha belegondolunk, az à table! és Péter világa valóban nem idegen egymástól. Ha pedig azt mondjuk, hogy citromtarte és éclair készült elsőként a budai üzlet konyháján, érezzük, hogy jó választás történt mindkét fél részéről az együttműködést illetően. Már egy-két Korponai-desszert a pultban van, nagyobb választékban pedig a hónap második felétől érdemes az à table! új édességeit keresnünk.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS