Hirdetés

Az utóbbi években egyre többet hallani a kávék ízjegyeiről, aromacsaládokról, a terroirok jelentőségéről – egyszóval egy sor olyan fogalom társult a kávékhoz is, amelyeket előzőleg a minőségi borok és pezsgők, valamint a prémium csokoládék kapcsán ismertünk meg. Ebből a megközelítésből ismerkedhetnek most az érdeklődők a kávékkal a Gastro Experience Centerben jövő héten.

Hirdetés

Háromnapos pop-up esemény kíséri idén a Nespresso Atelier-t. A Várkert Bazár exkluzív különtermében felállított élményközpontban testközelből lehet megismerkedni a kávé titokzatos, távoli világával. Csokoládé- és borszakértők is becsatlakoznak a vezetett kóstoltatásba, hogy az olyan bűvszavak, mint a virágos ízek vagy a földes illatjegyek a valóságban is megelevenedjenek a látogatók számára.
A Nespresso kávészakértői a Harrer Chocolat csokoládészakértőjével, Áth-Horváth Zsókával és Herczeg Ágnes borszakértővel közösen vezetik be az érdeklődőket e válogatott földi javak illatokkal és aromákkal teli világába. Segítségül hívják prémium minőségű csokoládék, borok és pezsgők egész sorát, hogy az összekóstolt párosításokkal megmutassák a kávék, borok és csokoládék egymással közös, illetve egyedi íz- és illatjegyeit.
A Gastro Experience Centerben tett látogatás során könnyen lehet, hogy új kávékedvencekre lelnek a látogatók. Az élményközpont célja, hogy kevéssé ismert kávéfajtákat, ízvilágokat ismertessenek meg a hazai kávékedvelőkkel is.
A kiállítás látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma limitált, ezért érdemes már most jelentkezni!
Várkert Bazárban február 16. és 18. között szervezett interaktív kiállításra a regisztráció már elindult a Nespresso oldalán!

A kiállítás helyszínének megközelítése szintén a regisztrációs linken elérhető!

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS