Hirdetés

A tegnapi napon országos terjesztésbe került 2018-as Volkswagen-Dining Guide Top100 Étteremkalauzban összesen több száz éttermet, street food helyet és cukrászdát ajánlottunk – minden eddiginél bővebb a listázott vendéglátóhelyek száma. Sajnálatos módon azonban a szerkesztői-tördelői munka során bizonyos részek kimaradtak a könyvből, valamint belekerült néhány elírás, amelyeket fontosnak tartunk helyesbíteni.

Hirdetés

A top 100 étterem lista 35. helyén álló, 83 pontot kiérdemelt veszprémi étterem, a Villa Medici neve helytelenül szerepel a könyv 60., 352. és 367. oldalán
A Budapest VII. kerületében, az Akácfa utca 24-es szám alatt működő BpBARbq neve a kalauz 263. oldalán, valamint a tartalomjegyzékben helyesen szerepel. A 353. oldalon, a top 10 street food hely listáján viszont helytelenül írtuk az étterem nevét.
A könyv 324. oldalán szereplő Gourmandia Cukrászda pedig egy hiba folytán szerepel a könyvben. Az összesen több száz tételt számláló, összevont cukrászda-adatbázisunkból tévesen került be a tördelésbe a hely leírása.
Ezenkívül sajnálatos módon nem került bele a könyvbe a cukrászdák névmutatója és a budapesti cukrászdák top 10-es listája.
Bízunk benne, hogy a fenti hibák ellenére minden érdeklődő hasznára válik az étteremkalauzunk idei kiadása!
 

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS