Crennről nehéz eldönteni, hogy a főzés vagy a művészet játszik fontosabb szerepet az életében. Ételei egyedi alkotások. Nem csak megkomponáltak: valóban gyönyörűek. Poétikus (és nem mellesleg Michelin-csillagos) konyhát visz, tele filozófiával, mögöttes tartalommal, a közösségből nyert inspirációval.
A Versailles-ben született, de egy rövid indonéz kitérőt leszámítva közel harminc éve az Egyesült Államokban élő és dolgozó Crenn a természet, a költészet és a művészet felől közelít. A szezonalitás és a fenntarthatóság nála az említésre sem méltó minimum. Mielőtt megállapodott San Franciscóban, a marokkó-francia gyökerekkel rendelkező séf rengeteget utazott, tapasztalatait pedig tudatosan ötvözte a munkájában. A modern amerikai konyhára nagy hatást gyakorol rendkívül meglepő és változatos módszereivel. S hogy kerül egy séf a San Francisco-i Bloomberg Businessweek Design Conference előadói közé? A videó mindent megmagyaráz: