Hirdetés

Június 20-án szombaton Múzeumok Éjszakája, ahol nem csak a képzőművészetek, filmek és színházrajongók találhatnak szuper előadásokat: izgalmas gasztroprogramok közül válogattunk.

Hirdetés

A Múzeumok Éjszakáján folyamatos és időhöz kötött, gasztronómiához kapcsolódó programokat találhat szombaton, a kézműves foglalkozásoktól az előadásokig, kóstolókig, de ha kicsit jobban elmélyedne a gasztrotörténetben, akkor is talál érdekességeket országszerte.
Budapesten leghamarabb a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont kezdi a gasztronómiai előadásokat: délután kettőtől fél óránként indulnak a vezetett csoportok tárlatvezetéssel, kiselőadással hajnal egyig bezárólag. Ha nem tudja, hogyan kerül a buborék a pezsgőbe, mekkora nyomás uralkodik az üvegben és még nem járt pezsgőérlelő pincében, akkor itt a helye.
Az állandó programok között lesz a Csekovszky Gyűjtemény Kiállítóházában házi pálinkakóstolás, izgalmasnak tűnik az Iparművészeti Múzeum Creative Arts Fair pontja, a Magyar Nemzeti Galériában Erdély és a teák kerülnek főszerepbe, de lesz Éjszakai Kóser Séta, Kóser ételek kóstolója és rengeteg kézműves progam is.
Részletes programlistát itt talál, persze nem csak Budapestről, hanem az ország összes résztvevő városából is.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS