Hirdetés

Dallos Ferenc, a MészárSteak Kitchen társtulajdonosa, és hentese, Gál Józsi, nem vesztegetik az időt. Már nem csak a hűtőben tartják a marhákat, hanem megtenyésztik maguknak a betevő falatot.

Hirdetés

Négy hónappal ezelőtt indult a véletlenszerű kapcsolat a felsőkelecsényi Hercsik család Kaza-Farmjával. Azóta viszont már nagyon is tudatosan érkezik az étterembe a hetente egy darab 20-22 hónapos, 700 kilós példány. És azóta semmi sem történik csak úgy, véletlenszerűen. A város hentes-bárója maga látja el jó tanácsokkal a tenyésztőket a marhák életének alakulásáról, akik mindennek köszönhetőn szinte jobb sorban „tengődnek”, mint tartóik. S hogy mik a tervek? A tehéntenyésztésről már vallottak, miközben egyéb tervekre is okot adóan csillogott a szemük.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS