Hirdetés

Úgy tűnik, Harry herceg és Meghan Markle esküvője olyan lesz, mintha egyenesen az Instargramból lépett volna ki. Következzen néhány “bennfentes” információ a hercegi lakodalom részleteiről. 

Hirdetés

Ez az Instagram dolog persze azért túlzás, hiszen a lagzit olyannyira privátra tervezik, hogy oda SENKIT sem engednek be a sajtó képviselői közül. A brit bulvárt azonban nem olyan fából faragták, amely visszariad az ilyesmitől. Ezért aztán már számtalan “bennfentes” információ szivárgott ki a hercegi lakodalommal kapcsolatban, elsősorban az ételekről. Ezek egy része arról szól, hogy az ifjú pár nem riad vissza a street foodtól sem, és hogy az ünnepi fogásoknak szerves részét képezi majd ez a műfaj, sőt a fejedelmi fogásokat food truckok szolgáltatják majd. És ez nem az első ilyen alkalom. Pletykák szerint Harry herceg annyira szereti az ilyesmit, hogy 2011-ben rábeszélte bátyját is, hogy esküvőjén a késő esti órákban baconös szendvics is legyen a kínálatban, éjjel pedig fagylalt is. A Mirror úgy tudja, a food truck csak a tréfás kezdet, ugyanis ami az italokat illeti, Harry a Tiki tematikára esküszik, és kedvenc bárjának, a Mahikinek emblematikus italait szolgálják majd fel.
Ami a tortát illeti, az ifjú pár ezügyben is szakít a hagyományokkal, és nem kér a klasszikus brit esküvői gyümölcstortából. Helyette a londoni Violet Cakes nevű cukrászdát, egészen pontosan Claire Ptak cukrászt kérte fel, hogy készítsen egy cirtomos-bodzás esküvői tortát, amely a tavasz ízeit eleveníti meg. Ptak egyébként Californiában nőtt fel, és munkájában fontos szerepet játszanak az olyan hívószók, mint a fenntarthatóság és a szezonalitás.

Fotó: Instagram/violetcakeslondon

Meghan állítólag minden reggel a Vitamix gépével ébred, imád zöld juice-okat készíteni magának, és a superfoodok iránti rajongását Harry is azonnal átvette. Meghan kedvenc alapanyagai közé tartozik a hummusz, a kelchips és a quinoa. Kiváncsian várjuk, hogy vajon a királynő örömmel csipeget-e majd ezekből a californiai kedvencekből. Bár ezt biztos forrásból nyilván sosem fogjuk megtudni. Mint ahogy azt sem, hogy vajon tényleg food truckok fogják jól lakatni a brit felső felsőtízezer legfelső ötszázát május 19-én.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS