Hirdetés
Hirdetés

Ezeket a művészeket érdemes gasztrofileknek is nézegetniük

SZERZŐ: DiningGuide
2016. február 23.
A gasztrovilág „társvilágai” egyre izgalmasabb ötletekkel rukkolnak elő. Ez talán a fotózásra, rajzra, egyéb technikákkal dolgozókra  igaz a leginkább. A FineDiningLovers minapi cikkében öt igen sajátos látásmóddal rendelkező művészt mutat be.
Hirdetés


Andre Rucker letisztult, pasztell színeinek tökéletes átmenete, a kurtán-furcsán felfüggesztett vagy egymásra pakolt tárgyai már-már sci-fi-be illő jelenethez hasonlítanak. Bobby Doherty ezzel szemben provokatív éles színekkel dolgozik éppúgy, ahogy Maurizio Di Iorio, ezzel is erőt adva kedvenc „modelljének”, a tojásnak. Stephanie Gonot iróniát csempész a képeibe, miközben igyekszik ötvözni a fotót és a grafikát, nála is fontos az élénk színek biztosította dinamizmus. Davide Luciano a közelieket szereti a leginkább.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram