Hirdetés

Ahogy arról anno írtunk, a Yummber közösségi vendéglátó alkalmazás, amelynek segítségével idegeneket engedünk be a lakásunkba, vagy adott esetben vendégként szintén általunk nem ismert emberekhez megyünk fel, hogy együnk a konyhájukban, nappalijukban, vagy ahol éppen enni ad. Ez pedig akárhogy is nézzük a félelem, az előítéletek leküzdéséről szól.

Hirdetés

A kampány során a legszélsőségesebb előítéletekkel próbálja felhívni a figyelmet az egész rendszer legnagyobb kérdésére, a bizalmi helyzet kialakítására és a bennünk lévő előítéletek ledöntésére. Komoly téma, de önkritikával, viccesen reflektálnak a fejekben élő sztereotípiákra.

fotó: yummber
fotó: yummber

“Úgy érezzük kétféle ember van: aki rajong majd a Yummberért és soha nem tapasztalt élménnyel tér haza, ismét akarja, és úgy gondolja, valami igazán újat és előremutatót tapasztalt meg. A másik pedig, aki borzadva mondja, hogy teljesen elképzelhetetlennek tartja, hogy idegenekhez felmenjen ebédelni, vacsorázni (vagy akár reggelizni), de pont ugyanígy rémálomnak tartja, hogy feljöjjenek hozzá vadidegenek enni.
fotó: Yummber
fotó: Yummber

fotó: Yummber
fotó: Yummber

Ez ugyan csak egy alkalmazás, de a szenvedélyről szól, a szenvedély pedig időnként nem nélkülözi a szélsőségeket sem. A kampányban ezt igyekeztünk megjeleníteni. Itt nincs helye kedves, helyes képeknek, szimpatikus, behízelgő reklámfotókkal, – holott megjegyezem a Yummberben főző konyhák rendkívül helyes emberek és nagyszerű körülmények között látják vendégül a yummberezőket – de tény, hogy mindenkire várhatnak szélsőséges élmények. Erre igyekeztünk felkészíteni a közönséget.”
fotó: Yummber
fotó: Yummber

A fotósorozat mellé olyan videókat készítettek, ahol:
Skinhead a zsidó konyha remekeit fogyasztja

Transzvesztita szalonnázik és a Keresztény Életet lapozgatja

Fekete férfi a magyar konyhával ismerkedik, nagyon nevet, és Magyar Krónikát lapozgat

Roma férfi, sushi, Budapest Times. Mission Accomplished

Zsidó férfi, malac, Nemzeti Sport. Felelősek vagyunk.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS