Hirdetés

Az innio csapata ma a Gourmet Fesztiválon jelenti be hivatalosan az étterem körüli változásokat. Avagy Benkő Zoltán és csapata megmutatja, hogyan lesz egyből három. Izgalmas hírek a 2018-as Dining Guide Gálán az Év Innovatív Konyhája díjat elnyerő belvárosi étterem háza tájáról!

Hirdetés

A közelmúltban felröppenő hírt azon melegében meg is írtuk, de úgy tűnik, hogy az idén 7 éves innio tartogat még meglepetéseket. (Aki pedig a Gourmet Fesztiválra szánt meglepetéseiket kóstolná, vegye a 93-as stand felé az irányt!)
Az Október 6. utcai étterem tehát a mai formájában június végén bezár, és 2018 júliusának első napjaiban megnyitja kapuit a HU/NOR a Kecskeméti utca 3-as szám alatt.

Sajben Csaba és Tóth Szilárd séfek

A korábbi Urban Tiger étterem helyén, a Hotel Rumban nyíló étterem az innio eddigi evolúciójának legújabb állomása – komolyan vett magyar hagyományokkal és északi megközelítéssel.
7 évesen, tapasztaltan, egy csapatként, de új helyszínen, új tervekkel, emelkedett hangulatban és stílusban folytatjuk tovább. A szerelem nem változott. Tóth Szilárd és Sajben Csaba progresszív konyhájukban továbbra is a skandináv országok gondolatiságát ötvözik magyar kulináris gyökereinkkel. Klasszikus európai és spontán borokkal, kifinomult tárgykultúrával, meglepő fordulatokkal nyitunk július első napjaiban– mondta Benkő Zoltán.
Mint megtudtuk, az innio csapata hamarosan egy nyitott műhellyel is bejelentkezik. A HU/NOR közelében, szintén a Kecskeméti utcában nyílik a NOR\MA, komoly áthallásokkal az elnevezésben – de ezt mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

A NOR\MA-ban északi stílusú kovászos kenyerek és péksütemények sülnek bornholmi lisztből, és a The Coffee Collective kávéi készülnek majd.

És ezzel még nincs vége az innio körüli újdonságoknak, ugyanis egy új helyen az eredeti név is tovább él majd, ez lesz az innio wine & tapas. A helyszín egyelőre nem publikus, de sokat nem kell majd sétálnunk “egy kis sonkáért és olíváért, és sok-sok komoly borért, baráti áron” – ígéri a tulajdonos.
Olvasta már korábbi cikkünket, amelyben a The Coffee Collective-ről is írtunk? Hibátlan és megfizethető ebédek ex-nomásoktól – Koppenhágában jártunk
Fotók: Vulman Péter
 

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS