Hirdetés
Hirdetés

Ugye megvannak azok az Instagram- és Youtube-sztárok, akiket százezrek-milliók követnek, gyakran majdhogynem érthetetlen okokból? A Food, People, Places alkotópárosát csak 52 ezren követik Facebookon, pedig a videóik mögött igazi tehetség, technikai tudás és sok-sok munkaóra rejlik. Őket ajánljuk most.
Fiatalok, lelkesek, Berlinben élnek, és mozgóképeket alkotnak. Simon Ruschmeyer és Leila About-nam képsorait elnézve az jut eszünkbe, hogy nem a telefonnal lőtt burger- és süteményképeket illetné meg joggal a foodporn hashtag, hanem az olyan videókat, mint az övék. A Food, People, Places műveit ajánljuk.
Egy backstage fotó, balra Simonnal.

Food, People, Places Facebook

Igazán akkor ugrott meg a feliratkozóik száma, amikor a svájci sajtokról készítették el a maguk átiratát. Különösen ötletes benne, ahogyan a svájci hegyek jól ismert képére játszanak rá a “sajthegyekkel”. Az olvadó sajt látványa meg persze maga a dekadancia.

Kevésbé magától értetődő gasztronómiai szépség a tojás, amit a maga nyers, nyúlós állapotában kevésbé étvágygerjesztőnek, sőt akár egy picit bizarrnak is láthatunk. Tőlük mégis látványos képekben jelenik meg a tojás metamorfózisa.

És így néz ki a krumpli, mondhatni az egyik legközönségesebb zöldség, ha ők láttatják:

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS