Hirdetés

A Stand holnap, azaz július 7-én, szombaton nyit meg hivatalosan.

Hirdetés
  • Lokáció. A Székely Mihály utca ugyan része a bulinegyednek, de ne a Gozsdu Udvar nyüzsgésére gondoljunk. Az étterem a negyed csendesebb felén található, de ami a legfontosabb, hogy a Standban (modern) magyar konyha vár: hangsúlyosan magyar alapanyagokra építő étlappal, részben magyar borkínálattal.
  • Nemzetközi közegben magyarul. A környék minden tekintetben a turistákra épít. Megjósolható, hogy a Stand azon kevés helyek egyike lesz, amely elkötelezett, visszajáró magyar vendégkörrel dicsekedhet majd.
  • A konyhában zajló munka nem szorul a kulisszák mögé: az üvegfallal elválasztott nyitott konyhában élőben láthatjuk a Stand csapatának munkáját, bizony, akár Szulló Szabinát és Széll Tamást is.

  • Ebédmenüként 3 vagy 4 fogásos ételsort ajánl az étlap. Ha vacsorára érkezünk, 4 fogásos menü vagy 8 fogásos séfmenü közül választhatunk.
  • Ahogyan azt Szulló Szabina mesélte nekünk:

“Ha az igényes éttermek elengedik ezeket az ételeket, és nem főzik meg a gulyáslevest és a csirkepaprikást, akkor 20 év múlva ezek az ételek már nem lesznek majd az étlapokon? Mi felvállaljuk az egyszerű magyar ételeket is, persze a mi tálalásunkban. A gulyásleves mindenképpen jön velünk, és egy kicsit mívesebb lesz, mint a Stand25-ben. A somlóit nagyon a mi gyerekünknek érezzük, ő is jön velünk tovább.

Szeretnénk csúcsminőséget nyújtani, és közben teljesen közérthetőek lenni.

Rengeteg országban jártunk, ahol sok fogás kötelezően jelen van a kisvendéglőben és a csillagos éttermekben is egyaránt. Itthon hajlamosak vagyunk ezt nem elhinni, és figyelmen kívül hagyni, mintha szégyellnénk ezeket az ételeket.

  • A halászlé, a gulyásleves és a somlói már most szerepel az étlapon. Kíváncsian várjuk Széll Tamás és Szulló Szabina modern magyar fine diningját!

Stand

VI. Budapest, Székely Mihály utca 2.
+36 30 785 9139
Az étterem Facebook oldala

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS