Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ragasztó a tejre, szappan a sörbe: Így trükköznek a reklámokban az ételfotókon

Valószínűleg senki nem fog most a döbbenettől magába roskadni a monitor előtt, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a reklámok bizony hazudnak. De minimum túloznak. Nézzük más irányból a dolgot: a legtöbben szeretünk előnyös képet látni-láttatni magunkról, így vannak ezzel a gyártók is. Az ingereket fel kell ébreszteni, és a fotózások, filmezések alkalmával bizony egy sor olyan tárgy és anyag támogatja meg az ételek küllemét, ami után nyilvánvalóan már senki nem fogja elfogyasztani őket.

Tovább olvasok
Hirdetés

A magyar származású Nick Balla San Franciscóban hirdeti a szárazon sütést

Nick Balla nevéhez nem véletlenül köthető (a mára már bezárt) Duna Restaurant San Franciscóban. Ahogyan az a nevéből is sejthető, magyar felmenőkkel rendelkezik, mégpedig édesapja révén. A három éven át Magyarországon is élt séf ma újra Kaliforniában él, és többek között zöldségsütési módszerével tett szert hírnévre az egészséges megoldásokra közismerten nyitott San Franciscóban.

Tovább olvasok
Hirdetés

Jöjjenek végre a pezsgők, nézzük, mikkel koccinthatunk vasárnap a Belvárosi Piacon, a Champagne a Holdon késő délutánba nyúló reggelizőnapján. Ráadásul nemcsak a buborékok pezsegnek majd, hanem igazi bohém hangulatra számíthatnak az érkezők, a Taittinger pultjánál például karddal is bontják a palackokat! Akik pedig tanulni, vagy eszmét cserélni szeretnének a champagne-okról, a VinCE Lounge laza hangulatú programjain erre is lesz lehetőség!

Tovább olvasok

Nők a Stand mögött: Interjú Szulló Szabinával és Csahók Ibolyával

A beszélgetés elején Csahók Ibolyát arról faggatom, hogy minek nevezhetem majd a cikkben az étteremben betöltött szerepét illetően. Maitre? Üzletvezető? házigazda? “Én nem vagyok a hierarchiák híve, csak teszem a dolgom.” Ez a mondat tökéletesen jellemzi mind az ő, mind Szulló Szabina személyiségét. Ők nem a társasági események és közösségi média-oldalak szereplői, akik ugyan szeretnek fürdőzni a sikerben, de az éttermeikben alig látnák őket az alkalmazottak. (És itt kapcsoltuk be a diktafont.)

Tovább olvasok