Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

25 kilós Fekete-erdő torta, ami a mezőn sült: Inspirálódjunk Nawab videóival!

Az indiai főzős videóknak olyan különös bájuk van, amitől egy ételstylist azonnal visszaadná nem létező diplomáját. A kellékek: zöld mező, lengedező szél, a környék köveiből összehordott, hevenyészett tűzrakóhely, tipikus, böszme bádogedények, rengeteg étel, mint az indiai nagypapa gyorsan népszerűvé vált filmjeiben (cikkajánlónk alább).

Tovább olvasok
Hirdetés

“Higgyék el végre magukról, hogy a magyar konyha jó!” – Interjú Enrico Crippával

Enrico Crippa az a fajta séf, aki a Dining Guide felkérésére úgy érkezett Budapestre, hogy nem csak a top éttermeinkből készült fel példásan, előzetesen megismerve azok stílusát, séfjeit, hanem a magyar kultúrában és történelemben is tájékozódott. Kifejezett kérése volt látni például a Vajdahunyad várat, egy fővárosi múzeumot és a Parlamentet is – hiszen az igényesség nem a konyhában kezdődik… Enrico Crippával, a Dining Guide a napokban leleplezett, idei fő étteremtesztelőjével beszélgettünk.

Tovább olvasok