Hirdetés

Tegnap megnyílt a Stand, 12 képen mutatjuk meg Szulló Szabina és Széll Tamás várva-várt új éttermét.

Hirdetés

A Belvárosi Piacon nyitott Stand25 kötetlen hangulatát nem teljesen engedi el az új étterem sem, de az ország legnevesebb séfpárosa ezennel hivatalosan is visszatér a fine dining világába.A nyüzsgő bulinegyedben egy meglepően nyugodt, bensőséges hangulatú helyet sikerült kialakítani. A Király és a Paulay Ede utca között találjuk az éttermet, a volt Lou Lou és a pesti Márga helyiségében.A majdnem 50 fő fogadására alkalmas étterem mögött álló csapat.
A Stand25 egy év alatt hozta meg a Bib Gourmand elismerést Széll Tamáséknak. Nem titok, hogy nagy reményekkel startol a Stand is.
Az üvegfallal leválasztott konyhában Szulló Szabina és Széll Tamás.
Stílus.
Szulló Szabina mellett Szabó Kevin. Régóta csapattag, ő volt Széll Tamás commis-ja is a Bocuse d’Or versenyeken.
A mosoly nem csak a fotónak szól. Hamvas Zoltán, Széll Tamás és Szulló Szabina több olyan csapattaggal büszkélkedhet, akikkel már évtizedek óta együtt dolgoznak. A jó hangulat alap.Néhány klasszikuson, mint a gulyásleves, a halászlé vagy a somlói, inkább alapanyagokra épülnek a fogások. Kacsamáj, kecsege, angolna, fiatal bárány az étlapon.
A csak vacsoraidőben kérhető, 8 fogásos séfmenü jelenti a Széll-Szulló párosnak az igazi kibontakozást. Ezt a menüsort csak úgy lehet rendelni, ha a teljes asztaltársaság ezt kéri.

Saroknyi luxus.

A Stand hétfőtől szombatig tart nyitva.
Stand
1061 Budapest, Székely Mihály u. 2.
+36 30 785 9139
info@standrestaurant.hu

Nyitvatartás:
Ebédidőben: hétfőtől szombatig 12:00-15:00, utolsó érkezés 13:30
Vacsoraidőben: hétfőtől szombatig 18:30-00:00, utolsó érkezés 21:00
Vasárnap zárva.
Fotók: Pintér Árpád

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS